Σελίδες

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Dead Space 3

Το Dead Space 3 ανήκει στην κατηγορία των Survival Horor, Third-Person Shooter και Co-Op. Εκδότης του παιχνιδιού είναι η Electronics Arts και προγραμματιστής Visceral Games. Βγήκε στην Ευρωπαϊκή αγορά στις 8 Φεβρουαρίου 2013 για Ps3, XBox 360 και Microsoft Windows. Είναι κατάλληλο από 18+ έχει Single Player και Multiplayer.


Single Player:
Ο πρωταγωνιστής πάλι είναι ο Isaac Clarke αλλά αυτή την φορά είναι στο πλευρό του ο Sgt. John Carver. Βασικός εχθρός είναι πάλι οι Necromorph. Όπως είδες και στην εικόνα πάνω έχεις πάλι την πανοπλία σου με όλες τις ικανότητές της, για να δεις ποίες είναι πάτα εδώ και βρες την μαρκαρισμένη με μπλε χρώμα λέξη "RIG". Ένα καινούργιο στοιχείο είναι η κωλοτούμπα που προστέθηκε για να αποφεύγεις τους εχθρούς, επίσης νιώθεις λίγο πιο μάγκας όταν ξεφεύγεις Old School Style! Κάνεις Roll σηκώνεσαι και Bam Bam Bam άάάάάντε γεια Necromorph! Επίσης πλέον δεν πρέπει να πατάς το συγκεκριμένο κουμπί για Cover, το σύστημα αναγνωρίζει την ανάγκη του Cover ανάλογα την περίπτωση και το κάνει αυτόματα για εσένα. Πέρα από μερικά γνωστά τέρατα έχουν προστεθεί και αρκετά καινούργια, όπως και καινούργιος εξοπλισμός. Έχεις και το Weapon Bench όπου μπορείς να φτιάχνεις καινούργια όπλα αναλόγως του γούστου σου με κομμάτια (Blueprints) που μαζεύεις κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Για παράδειγμα εγώ είχα φτιάξει ένα Assault Rifle Full Automatic για μακρινές αποστάσεις και ένα ωραίο φλογοβόλο για κοντινές επειδή μου αρέσει το BBQ. Οπότε σε ένα όπλο έβαλα 2, κάπως έτσι λειτουργεί αυτό. Μπορείς να κάνεις One Handed και Two Handed όπλα. Στην αρχή είναι λίγο περίπλοκο το σύστημα αλλά αν το πιάσεις μια φορά θα φτιάξεις πολύ καλά όπλα!
Weapon Bench.
Modified Weapon.
Ένα καινούργιο πράγμα είναι και το Scavenger Bot, υπάρχουν 3 συνολικά και τα βρίσκεις κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, καλό είναι να τα βρεις και τα 3 γιατί τα κάνεις Deploy και πάνε και μαζεύουν υλικά που θα σε βοηθήσουν, οπότε τα μάτια ανοιχτά!
Scavenger Bot.
Μερικές εικόνες ακόμα:


Muliplayer-Co-Op:
Το Co-Op είναι Online και με λίγα λόγια μπορείς να έχεις και έναν άλλο παίκτη που θα πάρει τον ρόλο του Sgr. John Carver για να σε βοηθάει στην βελτίωση της πίστας που παίζεις. Νιώθεις λίγο πιο ασφαλές όταν ξες ότι έχεις κάποιον δίπλα σου που θα σε βοηθήσει να σκοτώσεις ότι δεν είναι ανθρώπινο. Εκτός αν είναι Noob....τότε άστο...Leave Game και κάνεις καινούργιο. Δυστυχώς εγώ δεν είχα την τύχη να παίξω Online λόγου προβλημάτων του PSN τότε, αλλά σίγουρα θα το ξαναπαίξω!

Graphics:
Τα γραφικά είναι σε Pal/HD(720p). Πάλι βασικό στοιχείο είναι οι σκοτεινές πίστες και αυτή την φορά έχεις και μια πίστα με χιόνι. Γενικά το Concept έμεινε ίδιο.

Για Pc χρειάζεσαι αυτά τα Minimum:
  • Intel CPU: Pentium D 840  3.2GHz
  • AMD CPU (Processor): Athlon 64 X2 Dual Core BE-2300
  • Nvidia CPU: GeForce 6800 GS
  • AMD CPU: Radeon X 1600 Pro 512MB
  • RAM: 1 GB
  • OS: Win Xp 32
  • DirectX: DX9
  • HDD Space: 10 GB
Μπορώ να πω ότι το Dead Space 3 ανήκει στα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει, ναι σε μερικά σημεία είναι δύσκολο, όμως είναι ένα παιχνίδι-σειρά παιχνιδιού που καταφέρνει και κάνει τον Gamer να φοβάται από που θα έρθει ο επόμενος εχθρός αναγκάζοντάς τον να είναι συνέχεια προσεκτικός.


Keep Gaming!
-Σάββας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου