Σελίδες

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Borderlands

Το Borderlands ανήκει στην κατηγορία των Action Role-Playing, Co-Op και First-Person Shooter. Εκδότης του παιχνιδιού είναι οι Playstation 3, XBox 360, Microsoft Windows, 2K Games, Microsoft Game Studios, CyberFront και για Pc oi OS X και Feral Interactive. Προγραμματιστές οι Gearbox Software και Feral Interactive. Βγήκε στην αγορά για πρώτη φορά στις 26 Οκτωβρίου 2009. Είναι κατάλληλο από 18+ με Single-Player και Multiplayer Mode.


Single Player- Co-Op:
Έχεις 4 χαρακτήρες για επιλογή. Με την σειρά ξεκινώντας από την εικόνα από αριστερά προς δεξιά είναι ο Mordecai, Lilith, Brick και Roland. Ο Mordecai θα χαρακτηριζόταν ως ο Sniper Class του παιχνιδιού, η Lilith τώρα είναι άλλη φάση....είναι Phasewalker που ουσιαστικά γίνεσαι για λίγο χρόνο ένα ανώτερο ωών και δεν μπορείς να δεχτείς ζημιά και να προκαλέσεις μεγάλη ζημία. Μπορείς να ξεκινήσεις μόνος σου το παιχνίδι ή απευθείας με Co-Op. Ξεκινώντας αμέσως το παιχνίδι ο χαρακτήρας που διάλεξες βλέπει ένα είδος οράματος (Stay away from LSD) όπου του μιλάει μια γυναίκα η οποία, θα σε καθοδηγεί κατ'όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Πέρα από τα άτομα που θα συναντάς στον δρόμο σου που θα σου δίνουν Quest, σταθερός "ακόλουθος" σου είναι ο Claptrap. Είναι αυτό εδώ το ρομπότ:

Τέρμα άχρηστο πέρα από τα Quest που σου δίνει, αλλά έχει πλάκα. Ο τρόπος που θα προχωράς στο παιχνίδι είναι καθαρά δική σου επιλογή, μπορείς να κάνεις μόνο τα Main Quest για να τελειώνεις (πράγμα που δεν προτείνω) χάνοντας έτσι αρκετά μέρη για να επισκεφτείς ή να κάνεις και Side Quest για να μαθαίνεις και λίγο καλύτερα τον κόσμο στον οποίο παίζεις και εννοείται για παραπάνω XP και διάφορα άλλα. Εσύ είναι γνωστός ως Vault Hunter και ψάχνεις ένα χαμένο μέρος που λένε πως έχει διάφορους θησαυρούς μέσα ανεκτίμητης αξίας. Κάθε πίστα έχει και από ένα Boss και δεν έχω να πω άλλα πράγματα.

Multiplayer:
Και εδώ δεν έχω να προσθέσω πολλά. Είναι σαν το Story Mode απλά Online και πάει μέχρι 4 παίκτες, όσο πιο πολλοί παίκτες τόσο πιο δυνατοί είναι οι εχθροί.

Graphics:
Τα γραφικά είναι σε Pal/HD (720p, 1080i και 1080p). Είναι πιο πολύ προς το Comic, αρκετά χρωματιστό και κυριαρχούν κυρίως τα θερμά και έντονα χρώματα. Στην αρχή ίσως να μην σου αρέσουν αλλά με τον χρόνο θα τα συνηθίσεις.

Για Pc χρειάζεσαι αυτά τα Minimum:
  • Intel CPU: Pentium 4 2.4GHz
  • AMD CPU (Processor): Athlon XP 2500+
  • Nvidia CPU: GeForce 6800 XT
  • AMD CPU: Radeon HD 2600 XT
  • RAM: 1 GB
  • OS: Win Xp 32
  • DirectX: DX9
  • HDD Space: 8 GB

Keep Gaming!
-Σάββας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου