Σελίδες

Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Tom Clancy's Rainbow Six Siege


Το Tom Clancy's Rainbow Six Siege ανήκει στην κατηγορία των First-Person Shooter και Tactical ShooterΕκδότης του παιχνιδιού είναι η Ubisoft και προγραμματιστής η Ubisoft Montreal. Κατάλληλο από 18+ με Single Player όπως και Multiplayer Mode.


Single Player:
Ότι αφορά το Single Player δεν γνωρίζω πολλά και μπορώ να κάνω μόνο υποθέσεις. Σίγουρο είναι πάντως ότι το Single Player υποστηρίζεται και πάλι από την δυνατότητα του Co-op. Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι θα είναι το ίδιο σενάριο όπως και στο Multiplayer απλά κάθε αποστολή θα έχει μια άλλη ιστορία ή άλλο Objective. Όταν μάθω περισσότερα θα ανανεώσω το ποστ για να σας κρατάω ενημερωμένους.

Multiplayer:

Το πρώτο και μέχρι στιγμής μοναδικό Mode που έβγαλαν και δείχνουν είναι το Hostage Mode. Στην αρχή πριν ξεκινήσει κάθε γύρος έχεις κάποια δευτερόλεπτα να βρεις τον Hostage μέσου ενός Drone. Υπάρχουν 2 Teams, Defenders και Attackers. Μια ομάδα είναι Terrorists και η άλλη είναι Counter-Terrorist. Η ομάδα που έχει Defence πρέπει να κρατήσει τον Hostage υπό κατοχή μέχρι να τελειώσει ο χρόνος ή να σκοτωθεί κάθε μέλος της αντίπαλης ομάδας, η ομάδα που κάνει το Attack πρέπει να βγάλει τον Hostage μέσα στην ώρα που δίνετε ή να σκοτώσει κάθε μέλος της αντίπαλης ομάδας, αυτό πάει πάντα εναλλάξ. Είναι 5 Vs 5 κάθε φορά, ο χρόνος και αριθμός τον Round νομίζω προσδιορίζονται ή είναι σταθερά ανάλογα με κάθε πίστα, συνήθως είναι 5 Rounds απ' ότι είδα στα Gameplay άλλα ίσως κάνω και λάθος. Έχει διάφορα Class έτοιμα το κάθε ένα με δικό του Equipment, άλλα μπορείς και εσύ ο ίδιος να κάνεις ένα που θα σου ταιριάζει καλύτερα. Το περιβάλλον καταστρέφεται δίνοντας έτσι την δυνατότητα να ανοίξεις νέους δρόμους και να δημιουργήσεις νέες στρατηγικές και τρόπους να νικήσεις. Πέρα από την καταστροφή του περιβάλλοντος μπορείς να το "δυναμώσεις" μέσου του Barricade, μπορείς σε διάφορα σημεία της πίστας να βάλεις φράγματα για να δυσκολέψεις την πρόσβαση του αντιπάλου μέσα στον χώρο (πχ παράθυρα και πόρτες). Έχεις και διάφορα μέρη όπου μπορείς να ξεκινήσεις την αποστολή και μπορείς να μπεις από τοίχους, παράθυρα, σκεπή κτλ. (αυτό προϋποθέτει ότι είσαι Attacker).  Έχεις μόνο μια ζωή σε κάθε γύρο και αυτό για να αναγκαστείς να συνεργάζεσαι με την ομάδα σου όσο το πιθανό καλύτερα, αν τραυματιστείς μπορεί να σε κάνει Revive ένας από την ομάδα σου, άλλα αν πεθάνεις....στον επόμενο γύρο ξανά. Επίσης μέχρι να τελειώσει ένα παιχνίδι δεν μπορείς να αλλάξεις το Class σου, γι' αυτό σκέψου καλά τι θα διαλέξεις.

Class Selection.


Graphics:
Τα γραφικά θα είναι σε HD, και από βίντεο και εικόνες που έχω δει είναι πραγματικά απίστευτα.

Για Pc χρειάζεσαι τα ακόλουθα Minimum:

  • Intel CPU: Core i5-2500K 3.3 GHz
  • AMD CPU (processor): Phenom II X4 940
  • Nvidia CPU: GeForce GTX 670
  • AMD CPU: Radeon R9 280X
  • Ram: 8 GB
  • OS: Windows 7 64
  • DirectX: DX 11
  • HDD Space: 50 GB
Release Date:
Προβλέπεται να βγει στις 13 Οκτωβρίου 2015 για Ps4, XBox One και Microsoft Windows.

Οτιδήποτε καινούργιο μάθω θα το προσθέσω εδώ, όποιος θέλει μπορεί να μου αφήσει σχόλιο εάν πιστεύει ότι κάπου κάνω λάθος ή γνωρίζει κάτι παραπάνω και θέλει να προσθέσει κάτι.

*Αν επισκεφτείς την επίσημη σελίδα του Tom Clancy's Rainbow Six Siege μπορείς να δηλώσεις συμμέτοχη για το Closed Beta και να κάνεις pre-order το παιχνίδι.




Keep Gaming!
-Σάββας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου