Σελίδες

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Titanfall

Το Titanfall ανήκει στην κατηγορία των First-Person Shooter. Εκδότης του παιχνιδιού είναι η Electronic Arts και προγραμματιστής η Respawn Entertainment. Βγήκε στην Ευρωπαϊκή αγορά στις 11 Μαρτίου του 2014 για Micrisoft Windows, XBox 360 και XBox One. Είναι κατάλληλο από 18+ και έχει μόνο Multiplayer Mode.


Multiplayer-Gameplay:
Στην αρχή του παιχνιδιού σαν Menu έχεις το Private Lobby όπου μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε Campaign Mode, Play Classic, και Training Mode. Πέρα από τα Modes μπορείς και να διαλέξεις τα Loadouts σου, τα οποία είναι Titan Loadout και Pilot Loadout, έχεις και Personal Stats για να παρακολουθείς την πρόοδό σου και Challanges. Το Campaign ουσιαστικά είναι ένα Online Lobby Setup όπου παίζεις με άλλους παίκτες παγκοσμίως, καταλαβαίνεις λοιπόν ότι θα είναι απαιτητικό! Οι αντίπαλες ομάδα είναι η IMC και η Militia. Τα Game Modes είναι: Attrition, Last Titan Standing, Hardpoint Domination, Capture the Flag, και Pilot Hunter.
Στο Attrition στόχος σου είναι να σκοτώσεις τα πάντα και να μαζέψεις Attrition Points μέχρι το Limit. Κάθε εχθρός δίνει ανάλογα Attrition Points, Grunts και Spectres δίνουν 1, Pilots 4, Titans και Dropships 5.
Attrition Mode.
Στο Last Titan Standing όλοι οι παίκτες ξεκινάνε μέσα στο Titan τους. Σε αυτό το Mode πρέπει η κάθε ομάδα να διαλύσει όλα τα αντίπαλα Titans ή τους ίδιους τους παίκτες. Αυτό είναι ένα Round Based Mode και όποια ομάδα πάρει πρώτη 5 γύρους νίκησε. Δεν έχει Respawn και ούτε δεύτερο Titan μέχρι να τελειώσει ο τρέχον γύρος. Αν τυχόν χαλάσει ο Titan σου και προλάβεις να βγεις μπορείς να συνεχίσεις να παίζεις ως παίκτης (Pilot).
Last Titan Standing Mode.
Το Hardpoint Domination είναι γρήγορα εξηγημένο. Έχεις 3 σημεία στην πίστα που πρέπει να κατακτήσεις και να κρατήσεις όσο το δυνατότερο πιο πολύ μέχρι να φτάσει το Limit. Αρκετά απλό.
Hardpoint Domination Mode.
 Capture The Flag εξηγείται αυτόματα. Κάθε ομάδα έχει μια σημαία και η αντίπαλη πρέπει να πάρει την σημαία της και να την πάει πίσω στην δικιά τους. Όλοι ξέρουμε τι είναι οπότε δεν θα το αναλύσω παραπάνω.
Capture the Flag Mode.
Στο Pilot Hunter πρέπει απλά να σκοτώνεις τους εχθρικούς παίκτες και να φτάσεις στο Scor Limit για να νικήσεις, με λίγα λόγια είναι Team Deathmatch.
Pilot Hunter Mode.

Graphics:
Τα γραφικά είναι σε HD(720p). Οι πίστες είναι μεγάλες και ωραίες σχεδιασμένες με πολύ καλά γραφικά.

Για Pc χρειάζεσαι αυτά τα Minimum:
  • Intel CPU: Celeron E3200 Dual-Core 2.4GHz
  • AMD CPU (Processor): Athlon II X2 220
  • Nvidia CPU: GeForce 8800 GT
  • AMD CPU: Radeon HD 4770 512MB
  • RAM: 4 GB
  • OS: Win 7 64
  • DirectX: DX9
  • HDD Space: 48 GB
Δυστυχώς δεν έτυχε να το παίξω ακόμα, όμως αν μου δινόταν η ευκαιρία σίγουρα θα την άρπαζα. Φαίνεται πολύ ωραίο παιχνίδι και πιστεύω ότι θα καιγόμουν αρκετά με αυτό.

Keep Gaming!
-Σάββας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου