Σελίδες

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Dark Souls

Το Dark Souls ανήκει στην κατηγορία των Hardcore RPG (Role Playing Game), Third-Person και Action. Εκδότης του παιχνιδιού είναι οι From Software μαζί με Bandai και προγραμματιστής είναι From Software. Βγήκε στην Ευρωπαϊκή αγορά στις 30 Οκτωβρίου 2011, έχει Single Player όπως και Multiplayer Mode και είναι διαθέσιμο για Playstation 3, Xbox 360 όπως και για Microsoft Windows και είναι άνω των 16. Το online και είναι ακριβώς το ίδιο με το online του Demons Souls όπως και το ίδιο σχεδόν για το Story και τον χαρακτήρα που παίζεις. Ότι αφορά το Gameplay δεν έχουν γίνει φοβερές αλλαγές. Συνηθίζεις όπως και πριν να έχεις σπαθιά, τσεκούρια, κοντάρια, ασπίδες, τόξα όπως και διάφορες μαγείες. Οι κυριότερες αλλαγές που έγιναν είναι η αφαίρεση του Mana Bar.

Story-Multiplayer:
Πλεον χρησιμοποιέις όλες τις μαγείες άλλα δεν ξοδεύεις Mana, γι' αυτό όμως έχεις έναν περιορισμένο αριθμό Uses για κάθε μια τον οποίο με δαχτυλίδια μπορέις να αυξάνεις ή να χρησιμοποιήσεις άλλα υλικά για να κάνεις Restore τα Uses. Μια πρόσθετη αλλαγή είναι η προσθήκη των Pyromancies.

Player using Pyromancy.

Τώρα δηλαδή έχεις Spells, Miracles και Pyromancies για να σκοτώσεις τους εχθρούς σου. Παρόλο που το Gameplay μένει σχεδόν ανάλλαχτο, το ίδιο το παιχνίδι αλλάζει αρκετά. Νέος κόσμος με καινούργιες πίστες άλλα μερικές από αυτές θα θυμίζουν παλιότερες λόγου του κοινού Concept τους με τις πίστες του Demons Souls, νέα τέρατα όπως και νέα Boss, περισσότερες πανοπλίες και όπλα.

Ένα καινούργιο Feature είναι τα Bonfire τα οποία λειτουργούν σαν Checkpoints και μόνο εκεί μπορέις να αναβαθμίσεις τον χαρακτήρα σου. ΠΡΟΣΟΧΗ: Κάθε φορά που κάθεσαι σε ένα bonfire όλοι οι εχθροί (εκτός των Boss) της πίστας εμφανίζοντε ξανά. Ότι αφορά τα Quest, δεν έχει πάλι κανένα πέρα από την Main Quest που είναι να τερματίσεις το παιχνίδι. Πάμε και στην πλοκή (Plot) του παιχνιδιόυ. Εκεί που στο Demons Souls έπρεπε να νικήσεις μόνο έναν κυρίως Boss, αυτήν την φορά είναι 5.

Graphics:
Τα γραφίκα είναι σε Pal/HD (720p) και σε σχέση με την ρεαλιστική, ζοφερή ατμόσφαιρα του προκάτοχου του, αυτήν την φορά συναντάμε λίγο πιο έντονα χρώματα.

Για Pc χρειάζεσαι αυτά τα Minimum:


  • Intel CPU: Core 2 Duo E4300 1.8 GHz
  • AMD CPU (processor): Athlon 64 X2 Dual Core 3600+
  • Nvidia CPU: GeForce
  • AMD CPU: Radeon HD 4650
  • Ram: 2GB
  • OS: Windows Xp 32
  • DirectX: DX9
  • HDD Space: 4 GB


Όπως προανέφερα και στο Demons Souls, ήταν το πρώτο από την τριλογία που έπαιξα και αυτό που με έκανε να αγαπήσω τόσο πολύ την σειρά Souls. Είναι από τα αγαπημένα μου παιχνίδια και γενικά απο τις αγαπημένες μου σειρές παιχνιδιών γιατί διαφέρει πολύ από τα υπόλοιπα παιχνίδια της εποχής μας. Προσφέρει πολλές ώρες απασχόλησης εφόσον δίνεται και εδώ η δυνατότητα του NG+, έχει πολύ ωραίες σχεδιασμένες πίστες καθώς το ίδιο ισχύει και για τα τέρατα. Όποιος έπαιξε το Demons Souls και του άρεσε, θα έπρεπε να δοκιμάσει και το Dark Souls.

Sample From Multiplayer Mode.
Boobies .

Keep Gaming!
-Σάββας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου